Bästa hundförsäkringen

Den bästa hundförsäkringen 

Vi har valt ut den bästa hundförsäkringen för 2023

Varför vart ManyPets den bästa hundförsäkringen tycker vi?


Vi har jämfört alla hundförsäkrings bolag och har hittat en del punkter där ManyPets hundförsäkring sticker ut lite extra.


  • Försäkringen har 365 dagars självriskperiod, vilket är det högsta på marknaden. De andra försäkringsbolagen har oftast 120-130 dagars självrisk period. Moderna har 180 dagar som även det är bättre än de flesta


  • Försäkringen har en fast självrisk på 0 kr som man kan välja. Det är ManyPets ensama om att erbjuda sina kunder.  Det är betydligt bättre än vad många andra bolag har som alternativ.


  • Veterinärvårdsbelopp man kan välja går ända upp till 140000 kr vilket är det högsta på marknaden 2021.


  • Man har 3 stycken olika försäkringsnivåer att välja mellan, vilket gör det mycket enklare för er som kund. Standard och Premium fick utmärkelse från konsumenternas försäkrinsbyrå 2020


  • Bra belopp på ersättningspremierna inom både rehabilitering och MR CT röntgen. Överlag väldigt bra ersättningar gentemot andra försäkringsbolag.


  • Fria besök på firstvet.


  • Pengar tillbaka tillägg. Detta är ManyPets ensamma om att ebjuda sina kunder


  • Samma veterinärvådsbelopp livet ut


  • Bland de vanligaste raserna är ManyPets ständigt i toppen på att hålla de lägsta priserna.


1.Manypets hundförsäkring


✓ Välj 0 kr i fast självrisk

✓ Bästa hundförsäkringen

✓ Upp till 140 000 kronor

Bästa hundförsäkringen i flera recensioner är Manypets. De har de högsta ersättningsbeloppen samtidigt som de har ett väldigt stort innehåll i sina hundförsäkringar. Även att Manypets är ett relativt nytt försäkringsbolag i Sverige så har de blivit väldigt uppskattade av sina kunder. Priserna är bland de lägre på marknaden och innehållet bland de största. Välj mellan tre bra hundförsäkringar hos Manypets. 

2.Lassie hundförsäkring


✓ Upp till 150 000 kronor

✓ Inga rasspecifika begränsningar

✓ Få upp till 25% rabatt

Även Lassie är en av de bästa hundförsäkringarna på marknaden idag. Detta trots att de är det nyaste försäkringsbolaget att erbjuda hundförsäkringar. De erbjuder den högsta ersättningen på upp till 150 000 kronor. De använder sig inte heller av några rasspecifika begränsningar, vilket nästan alla andra försäkringsbolag gör. Det går även att få ner sin kostnad genom att utbilda sig i en app.


3.ICA hundförsäkring


✓Upp till 60 000 kr

✓Stort innehåll

✓Billig hundförsäkring

ICA hundförsäkring är ett bra val för dig som vill ha ett stort skydd till ett bra pris. Oavsett vilken storlek som ni väljer på hundförsäkringen 30 000 kronor eller 60 000 kronor så ingår det i stort sett samma saker. Detta gör det väldigt enkelt och smidigt att både välja och att teckna en hundförsäkring hos ICA. Är du även kund sedan tidigare så får ni en bonus på ICA kortet.

4.Moderna hundförsäkring


✓Upp till 120 000 kr

✓Bra rabatter

✓Alltid i toppen

Moderna hundförsäkring erbjuder riktigt bra hundförsäkringar. De har i flera år varit med i toppen på de allra bästa hundförsäkringarna i Sverige. De erbjuder sina kunder tre väldigt bra försäkringar i olika prisklasser. Detta gör att det finns en bra hundförsäkring för alla plånböcker. För dig som vill ha en trygg och bra hundförsäkring utan en massa krångel. Deras villkor är bra och ersättningsbeloppen ligger högt. Upp till 120 000 kronor i Moderna hundförsäkring Trippel.

5 stjärnor
Moderna hundförsäkring

5.Folksam hundförsäkring


✓Upp till 120 000 kr

✓Rabatt på valpar

✓Bra hundförsäkringar

Folksam hundförsäkringar blir bättre och bättre  för varje år. De har nu ökat ersättningsbeloppet till 120 000 kronor i hundförsäkringen Stor. Andra positiva saker är att de har bra rabatter första året för valpen. Minus är priserna, Folksam är relativt dyra och de har tidigare höjt försäkringskostnaden ganska mycket varje år.

4 stjärnor
Folksam hundförsäkring

6.Sveland hundförsäkring


✓Upp till 140 000 kr

✓Många tilläggsförsäkringar

✓Välkänt försäkringsbolag

Sveland hundförsäkringar har höjt sitt ersättningsbelopp i deras största Maximal hundförsäkring till hela 140 000 kronor. De är ett välkänt djurförsäkringsbolag i Sverige som är populärt. Priserna är dock ganska höga i många fall. Ett stort utbud har de och relativt höga ersättningsnivåer på de allra flesta punkterna inom hundförsäkringar.

Sveland hundförsäkring
4 stjärnor

7.Svedea hundförsäkring


✓Upp till 90 000 kr

✓Bra val på självrisker

✓Ganska billiga hundförsäkringar

Svedea håller ganska låga priser på sina hundförsäkringar och med kombination av de många möjligheterna att välja självrisker så kan man ofta få fram ganska prisvärda hundförsäkringar. Men det kan vara lite rörigt att behöva välja en massa val själv. Det finns som sagt gott om valmöjligheter i båda tilläggsförsäkring och i självriskerna.

Svedea hundförsäkring
4 stjärnor

8.Agria hundförsäkring


✓Upp till 120 000 kr

✓Tilläggsförsäkringar

✓Känt bolag

Agria är ett djurförsäkringsbolag som de allra flesta redan känner till. De har bra hundförsäkring som dock oftast är väldigt dyra. Innehållen är goda med ett stort innehåll, man kan även köpa till extra tilläggsförsäkringar om man så önskar. I deras största hundförsäkring finns det möjlighet till ersättning på upp till 120 000 kronor.

Agria hundförsäkring
3 stjärnor

9.IF hundförsäkring


✓Upp till 90 000 kr

✓Tre hundförsäkringar

If hundförsäkring erbjuder olika storlekar på sina hundförsäkringar. Man kan välja mellan tre olika nivåer på försäkringarna, där den största erbjuder upp till 90 000 kronor i ersättningar. If har ett ganska bra innehåll i hundförsäkringar, dock så blir det ofta ganska dyrt.  

IF hundförsäkring
3 stjärnor

10.Dina hundförsäkring


✓Upp till 120 000 kr

✓Enkla val

Dina hundförsäkring har börjat erbjuda lite bättre hundförsäkringar och har nu gått upp till att erbjuda upp till 120 000 kronor i veterinärvårdsersättningar för deras hundförsäkringar. Bra att veta är att det dock inte ingår någon ersättning för bland annat strålbehandlingar.

Agria hundförsäkring
2 stjärnor


Läs mer om den bästa hundförsäkringenVad är det som gör en hundförsäkring till den bästa?

Vi tycker att det ska finnas enkla val, som exempelvis färdiga hundförsäkringspaket.

Man ska även kunna välja sina självrisker, då gärna både den fasta självrisken och den rörliga så man kan få fram ett pris som passar bäst.

Vi tycker att det mesta ska ingå, så att man inte står utan vissa delar i hundförsäkringarna, man vill ju ha en riktigt bra upplagd hundförsäkring.De valmöjligheter man har hos

ManyPets hundförsäkringar är dom bästa

Fasta självrisken består av en fast del: 0 kr, 1500 kr eller 3500 kr.

Att dom har en låg del som 0kr tycker vi är en del som gör dom till dom bästa.
Rörliga självrisken är 15% eller 25% på de kostnader som överstiger den fasta självrisken.

Vilken nivå av fast och rörlig självrisk hundförsäkringen ska ha, som passar er bäst väljer ni, när ni tecknar den. 


365 dagar självriskperiod är det högsta

Under en självriskperiod behöver du bara betala den fasta självrisken en gång, oavsett om veterinärvårdskostnaderna är för olika sjukdomar eller skador. Hos ManyPets försäkringar omfattar en självriskperiod hela 365 dagar, räknat från första veterinärbesöket. Det betyder att du kan spara tusenlappar om du måste besöka veterinären flera gånger under ett halvår. Det är en anledning till att ManyPets är marknadens bästa hundförsäkring.


Hundförsäkring

Bas

Standard

Premium

Veterinärvård

30000

60000

140000

Valbar fast självrisk för veterinärvård

Ja

Ja

Ja

Akupunktur

Nej

Ja

Ja

Dolda fel

Ja

Ja

Ja

Veterinär besök i mobilen

Ja

Ja

Ja

Magnetröntgen och Datortomografi

Nej

Ja

Ja

Rehab och medicin

Nej

6000

14000

Viss tandvård

Ja

Ja

Ja

Avlivning vid skada eller sjukdom

Ja

Ja

Ja

Livförsäkring utan självrisk

Val

Val

Ja

Strålning och cellgiftsbehandling

Nej

Ja

Ja


Bästa hundförsäkringen har 3 olika försäkringsnivåer


ManyPets Bas


Billigare men täcker minst av de tre alternativen.

ManyPets Bas är till för dig som har en hund med en lägre skaderisk eller för dig som vill ha en billig försäkringspremie


Upp till 30 000 i ersättning

Med hundförsäkringen Bas så går det att få upp till 30 000 kr per år i ersättning om din hund råkar ut för sjukdom eller en olycka.


Det är ett begränsat skydd

I Bas ingår tyvärr inte MR/CT undersökning, medicin eller rehabilitering. Så det är viktigt att tänka igenom om detta är något som är viktigt för er.

Bas


ManyPets Standard

Populärt alternativ

Väljer du Standard så får du en mer täckande försäkring. Här är ersättningsbeloppet 60 000 kr per år. Istället för 30000 kr per år som med Bas försäkringen.


I detta försäkringsalternativ så ingår MR/CT röntgen undersökning och det går också att få ersättning av veterinär utskriven medicin samt rehab för hunden.

Försäkringen täcker även dolda fel om din valp varit försäkrad innan fyra månaders ålder


Skillnaden mellan Standard och Premium är ersättningsnivån och att det går att få ersättning för strålning och cellgifter. Röntgen och rehab ersättningen ökar.


Standard


ManyPets Premium

Heltäckande hundförsäkring
Premium är den största hundförsäkringen som ManyPets har. Försäkringen som ger högst ersättningsbelopp och har det bästa skyddet för din hund. Med denna försäkring går det att få ersättning med upp till 140 000 kr per år istället för 60000 kr som med Standard försäkringen.


Även i detta försäkrings alternativ så ingår ersättning för MR/CT men nu upp till 15000 kr per år. Det ingår också en ersättning för rehabilitering för 14000 kr per år.

Även här täcker försäkringen även dolda fel om din valp varit försäkrad innan fyra månaders ålder

Denna försäkring är till dig som inte vill oroa dig för något. Det är en heltäckande försäkring.


Premium