ManyPets

Manypets hundförsäkring


✓ Välj 0 kr i fast självrisk

✓ Bästa hundförsäkringen

✓ 140 000 kronor

Manypets har blivit utsedd till den bästa hundförsäkring av flera recensioner och ligger i toppen på konsumenternas toplista. Manypets har ett stort innehåll och de högsta ersättningsbeloppen i hundförsäkringarna. Upp till 140 000 kronor i veterinärvårdsersättningar.


ManyPets hundförsäkring

ManyPets må vara nya på den Svenska marknaden, men de har redan tagit Sveriges hundägare med storm. Detta genom att erbjuda betydligt bättre och mer förmånligare hundförsäkringar till sina kunder. Dessa hundförsäkringar har flera stora nyheter som inte erbjuds hos något annat försäkringsbolag. Ni kan läsa mer om dessa nyheter på denna sida om Manypets hundförsäkring.
De har bytt namn från Bought By Many till ManyPets i November 2020.
Väljer man ManyPets hundförsäkring till sin hund så kan man både känna sig trygg och nöjd. Ni hittar ingen annan hundförsäkring med ett så stort skydd till ett så lågt pris.
ManyPets har hamnat i absoluta toppen på just hundförsäkring


Manypets hundförsäkring


Enkelt att teckna en hundförsäkring hos ManyPets
Det är inte krångligt att teckna en hundförsäkring hos ManyPets och man har även väldigt gott om försäkringspaket att välja mellan. ManyPets erbjuder tre olika hundförsäkringar att välja på Bas, Standard & Premium med ett försäkringsskydd upp till hela 140 000kr. Innehållet skiljer en del och detta kan ni läsa om längre ner på sida.Välj försäkringsskydd på
⦁ Bas 30 000 kr
⦁ Standard 60 000 kr
⦁ Premium 140 000 kr


Välj självrisker
⦁ Fast från 0 kronor till 3500 kronor
⦁ Rörlig 15 % eller 25 %


Välj tilläggsförsäkringar
⦁ Livförsäkring
⦁ Pengar tillbaka
⦁ Tidigare besvär


3 Fördelar med ManyPets hundförsäkringSamma ersättningsbelopp hela hundens liv
ManyPets har valt att inte sänka sina ersättningar när hunden börjar bli äldre. Det är väldigt vanligt att många kunder är ovetandes av att många försäkringsbolag sänker ersättningsbeloppen när hundarna blir äldre. Men ManyPets har valt att inte göra detta, vilket sjävlklart är ett stort plus.


Marknadens högsta ersättningsbelopp
ManyPets har ett av marknadens högsta ersättningsbelopp på 140 000 kronor per år i Premium försäkringen. Detta är ett ovanligt högt belopp som gör att ni kan känna er helt trygga på att försäkringen klarar av de allra dyraste veterinärvårdsbesöken.


Bästa möjliga självrisker
Med ManyPets får ni även de allra bästa valmöjligheterna på era självrisker. Man kan välja både så låg som 0 kronor i fast självrisk, men även en så hög som 3500 kronor. Detta göra att man enkelt kan styra priset på sin försäkringspremie. Att Manypets även har 365 dagars självriskperiod vilket även det är marknadens längsta är ju bara en stor bonus för er som kund.Snabbfakta de tre försäkringspaketen


Hundförsäkring

Bas

Standard

Premium

Belopp

30000

60000

140000

Röntgen

Nej

60000

140000

Dolda fel

Ja

Ja

Ja

Rehabilitering

Nej

6000

14000

Medicin

Nej

60000

140000

Tandvård

Nej

Ja

Ja

Ordinerat foder

Nej

3000

7000

Rådgivning

Ja

Ja

Ja

Strålning

Nej

Ja

Ja

Avlivning

Ja

Ja

Ja

Livförsäkring

Nej

Nej

Ja

ManyPets
5 stjärnor


ManyPets har 3 hundförsäkringar att välja mellan

ManyPets Baspaket - Standard & Premium

Läs vad som ingår  i de tre hundförsäkringar hos ManyPetsManyPets BAS
I denna hundförsäkring så har ni ett veterinärvårdsbelopp på 30 000 kronor per år vilket räcker till de vanligaste veterinärvårdsbesöken. Det ingår bland annat kostnader för tandskada vid olycksfall, dolda fel, avlivning och firstvet.

Bas är en begränsad hundförsäkring som trots detta ändå har ett relativt högt ersättningsbelopp om man jämför med liknande hundförsäkringar hos andra bolag.


ManyPets Bas är ett prisvärt alternativ för den som vill ha en billigare hundförsäkring men ändå ett ganska högt veterinärvårdsbelopp. En bra hundförsäkring för den som inte har en så skadedrabbad hund.


Tänk dock på att det inte ingår Röntgen eller Cancer behandlingar


Lite av innehållet i Bas

 • Veterinärvårdsbelopp 30 000 kronor per år
 • Veterinär behandlingar och undersökningar
 • Dolda fel ingår
 • Gratis veterinärsrådgivning ingår
 • Tandskador orsakad av olyckor
 • AvlivningManyPets STANDARD
ManyPets Standard är inte bara en populär hundförsäkring utan även en väldigt bra försäkring. Denna hundförsäkring passar alla hundar och man får ett väldigt stort skydd. Veterinärvårdsbeloppet är på 60 000 kronor per år vilket är ett högt ersättningsbelopp. Standard ersätter förutom vanlig veterinärvård även tandskador och tandsjukdomar. Röntgen ingår upp till 60 000 kronor vilket är hela veterinärvårdsbeloppet. Detta är väldigt ovanligt, men ett stor plus. Även ersättning för olika cancerbehandlingar om hunden får cancer. Det ingår ersättning för både ordinerat foder & medicin.


ManyPets standard är en hundförsäkring som har allt som ska ingå i ett fullt försäkringsskydd och allt detta till ett väldigt bra pris. Inte konstigt att just ManyPets är den bästa försäkringen.


Lite av innehållet i Standard

 • Veterinärvårdsbelopp 60 000 kronor per år
 • Veterinär behandlingar och undersökningar
 • Dolda fel ingår
 • Gratis veterinärsrådgivning ingår
 • Avlivning
 • Beteenderubbningar upp till 6 månaders behandling
 • Rehabilitering ingår upp till 6 000 kronor per år
 • Ersätter tandskador och tandsjukdomar
 • Mediciner ingår upp till hela beloppet på 60 000 kronor
 • Ordinerat foder upp till 3000 kronor per år
 • Röntgen upp till hela beloppet på 60 000 kronor
 • Kostnader för cancer behandling ingårManyPets PREMIUM
ManyPets Premium har precis som Standard hundförsäkring allt som man behöver ha. Skillnaden mellan Standard och Premium är främst att man nu får ett av marknadens absolut högsta veterinärvårdsbelopp på 140 000 kronor per år. Precis som med Standard så ingår det röntgen upp till hela veterinärvårdsbeloppet men även ersättning för foder, medicin och tandvård höjs i Premium. Förutom allt detta så ingår det nu även en livförsäkring med ett maximalt tak på 70 000 kronor.


ManyPets premium försäkring är till för dig som inte vill spara in på något vad gäller din hunds hälsa eller mående. Blir hunden sjuk eller skadad så har ni marknaden bästa försäkring för detta.


Innehållet i Premium

 • Veterinärvårdsbeloppet är på hela 140 000 kronor per år
 • Behandlingar & undersökningar
 • Dolda fel ingår i Premium
 • Veterinärvårsrådgivning genom Firstvet
 • Avlivning och Kremering
 • Beteenderubbningar upp till ett helt års behandling
 • Rehabilitering ingår upp till 14 000 kronor per år
 • Ersätter både tandsjukdomar och tandskador
 • Mediciner ingår upp till 140 000 kronor
 • Ordinerat foder upp till 7000 kronor per år
 • Röntgen upp till hela beloppet på 140 000 kronor
 • Kostnader för cancer behandling som cellgifter & Strålning
 • Livförsäkring ingår


Enkelt att byta till ManyPets Hundförsäkring

Varför inte byta till den bästa hundförsäkringen redan idag?

Enkelt och tryggt byteByta till ManyPets hundförsäkringHar ni som så många andra tröttnat på dåligt förklarade villkor och sänkningar av ersättningar när hunden blir äldre? 

Ja då gör ni nog rätt i att byta hundförsäkring till marknadens bästa istället. Det är enkelt och tryggt att byta hundförsäkring och ManyPets erbjuder dessutom direkt skydd vid byte.

Gör ett gratis kostnadsförslag redan idag och se om ni kan få en billigare och bättre hundförsäkring. De allra flesta sänker sina kostnader på hundförsäkringspremien genom att byta till ManyPets hundförsäkring istället.


Även om ni har en hund som haft problem genom tidigar besvär av en sjukdom eller en skada så går det jätte bra att byta. Då får man teckna en tilläggsförsäkring " Tidigare Besvär". Man kan då få ersättning även för de skador om de skulle uppstå igen. Läs alltid villkoren innan så ni är helt klara med vad som gäller.


Med Direkt skydd vid byte menar ManyPets att ni får redan från första dagen som er hundförsäkring börja gälla ett fullt skydd. Det är alltså inga karenstider om ni byter från ett försäkringsbolag till ManyPets istället. Innehållet är stort i ManyPets hundförsäkring

Här kan ni läsa om de delar som ingår i hundförsäkringen ManyPetsVeterinärvården är den högsta
Veterinärvårdsförsäkringen hos ManyPets är marknadens bästa. Väljer man Premium så får man ett belopp så högt som 140 000 kronor per år. Veterinärvårdsbeloppet är det belopp som maximalt kan betalas ut till er under ett år. Det är från denna pott som försäkringen täcker kostnader som kan uppstå vid en eventuell sjukdom eller olycka. Så oavsett för vad ni behöver för veterinärvård så är detta grunden i en hundförsäkring.


⦁ Manypets Bas hundförsäkring har ett ersättningsbelopp på 30 000 kronor per år
⦁ Manypets Standard hundförsäkring har ett ersättningsbelopp på 60 000 kronor per år
⦁ Manypets Premium hundförsäkring har ett ersättningsbelopp på 140 000 kronor per år


Så innan ni väljer en försäkring så bör ni funderar ut hur stort skydd ni verkligen vill ha, men som alltid så är det oftast bäst att ha en större försäkring så man slipper oroa sig. Det går även bra att höja sitt försäkringsskydd senare om man vill.


Dolda fel
Ett dolt fel är en sjukdom eller en skada som har hunnits eller börjat uvecklats innan en veterinärbesiktning men som inte kunnat upptäckas vid besiktningen av hunden. Några fel som ett dolt fel kan vara är en medfödd dövhet eller en missbildning av ett organ.
Bra att veta är att hunden måste ha varit veterinärundersökt före 4 månades ålder för att dolda fel ska gälla. Den ersätter heller inga defekter som kan ha uppmärksammats av en veterinär.


Dolda fel ingår i alla tre hundförsäkringarna hos ManyPets


Beteenderubbningar
Har din hund fått beetenderubbningar så behöver hunden att bli diagnostiseras av din veterinär. För att ersättning ska gälla så behöver även behandlingen vara rekommenderad av veterinären. Det är inte ofta bettenderubbningar ingår i en hundförsäkring så att detta ingår hos Manypets är ett stort plus.


 • I Manypets Bas ingår det inte beetenderubbningar
 • I Standard ingår det behandlingar i upp till sex måndar
 • I ManyPets Premium ingår det behandlingar i ett helt år för just beetenderubbningar.


Rehabilitering
Om ni har haft oturen att hunden har drabbats av en sjukdom eller kanske en skada så kan det ofta behövas en längre tids rehabilitering. Det finns många olika behandlingar som man kan få ersättning för hos ManyPets. Några av de rehabiliteringsbehandlingar som man kan få ersättning för är bland annat simning, vattentrask, fysioterapi, akupunktur, laserbehandling och osteopatisk behandling. Alla dessa behandlingar måste utföras av en veterinär eller någon annan som veterinären har kunnat rekommenderat.


⦁ Rehabilitering ingår tyvärr inte i Bas
⦁ I Standar så ingår rehab upp till 6000 kronor per år
⦁ I Premium ingår rehab upp till 14 000 kronor per år


Medicinkostnader
Många hundägare vill att det ska vara självklart att det ska ingå mediciner i hundförsäkringen. Detta gör det självklart hos Manypets hundförsäkringar Standard & Premium. I bas så ingår det tyvärr inte mediciner. Om er hund har drabbats av en sjukdom eller kanske varit med i en olycka och skadat sig så är det ofta som hunden behöver ha mediciner. Skriver då en veterinär ut receptbelagd medcin så kan detta kosta en hel del och när detta ingår så slipper ni själva den kostnaden


 • Bas ingår det inte
 • Standard & Premium ingår det upp till hela veterinärvårdsbeloppet som ni har.


Foder som är ordinerat
Det kan hända att er hund varit sjuk och behöver ha ett speciellt foder. Det kan vara ett speciellt veterinärsfoder som dämpar eller behandlar en sjukdom. Detta kan då ersättar av er hundförsäkring.


 • Bas ingår det inte ordinerat foder
 • Standard ingår det ordinerat foder upp till 3000 kronor per år
 • Premium ingår det ordinerat foder upp till 7000 kronor per år


Röntgen
Har din hund varit i en olycka och det kan var aett benbrott eller kanske har svalt något som inte borde ätas så kan det behövas en röntgen på hunden. Detta är något som vi alla vet är väldigt kostsamt. Det är väldigt smidigt och säkert att använda en röntgen för att hitta skador eller sjukdomar så det används ganska så ofta
Både magnetresonans och datortomografi kan användas av en veterinär för att röntga hunden om det är nödvändigt.


 • I Bas ingår det ingen röntgen
 • I Standard ingår det röntgen kostnader upp till 60 000 kronor per år
 • I Premium ingår det röntgen kostnader upp till 140 000 kronor per år

Tänk på: Det kan bli väldigt kostsamt att inte ha en hundförsäkring som det ingår röntgen i ifall olyckan eller sjukdomen skulle vara framme.


Veterinärrådgivning
En väldigt bra sak som ingår hos Manypets är gratis veterinärrådgivning genom ett videosamtal. Då kan man sitta hemma med sin hund i soffans trygga vrå för hunden och ändå få de råd som man hade fått hos en veterinärklinik. Hos Manypets är det Firstvet som ingår med helt fria samtal.


Cancer behandlingar
Cancer är en hemsk sjukdom det vet vi alla, det kan tyvärr även drabba våra kära hundar och om det händer så vill vi att alla ska vara försäkrade för detta. Speciellt då det kan bli väldigt kostsamt med alla de veterinärbesök man kommer att bli tvungen till att göra. En cancer behandling är vanligtvist en långdragen process. Strålning och cellgifter mot cancer är även det väldigt kostsamt och något vi rekommenderar alla att försäkra sin hund för.


 • Ingår inte i Bas
 • I Standar & Premium ingår detta


ManyPets direktreglering
Manypets har direktreglering precis som alla andra försäkringsbolag. Direktreglering är att veterinären på kliniken gör en skadeanmälan direkt till Manypets. På detta sätt så betalar då försäkringsbolaget i detta fall Manypets ut ersättningen direkt till veterinären och den kliniken som ni vårdat hunden på. Så det ni betalar på kliniken är då endast dina självrisker.
Utan direktreglering så hade ni fått betala hela summan själva för att sedan själv göra en skadeanmälan och få ut från försäkringen i ett senare tillfälle.


Avlivning
Om er hund blivit så sjuk eller skadad att en veterinär rekommenderar avlivning så ersätter Manypets kostnader som uppstår vid detta. Det kan vara avlining,kremering och en eventuell begravning.
Upp till 2000 kronor kan betalas ut för detta. Ni behöver inte betala någon självrisk för detta.Bought by many Premium
ManyPets
5 stjärnor

ManyPets Tilläggsförsäkringar

Manypets erbjuder tre olika tillägg
Pengar tillbaka

En tilläggsförsäkring som ManyPets är helt ensamma om att erbjuda sina kunder är "pengar tillbaka" tilläggsförsäkringen. Med detta tillägg så kan ni få tillbaka så mycket som hela 20 % av hela din årliga försäkringspremie. Så betalar ni 4000 kronor per år för din hundförsäkring så får ni då tillbaka 800 kronor varje år. Försäkringen gäller som så att för varje skadefritt år din hund har så får ni tillbaka pengar. Hur bra är inte detta?


Tidigare Besvär

Tidigare besvär är tillägget för dig som vill byta till ManyPets men som har en hund som har haft en tidigare skada eller sjukdom. Med detta tillägg kan ni då trots detta försäkra hunden hos ManyPets coh även få ersättning för de tidigare besvären om de återkommer. Vanligtvist så ersätter inte hundförsäkringar några tidigare besvär, men med detta tillägg så har man en möjlighet för detta. Man kan få ersättning med upp till 7000 kronor per år för en tidigare sjukdom eller skada.


Livförsäkring


Livförsäkringen hos ManyPets är även den en tilläggsförsäkring om ni inte tecknar hundförsäkringen "Premium" Då ingår en livförsäkring. En livförsäkring kan ge er ersättning om din hund avlider eller behöver avlivas på grund av en skada eller sjukdom. Man kan då få ersättning för marknadsvärdet på hunden. Dock så finns det några begränsningar beroende på vilken hundförsäkring ni har valt.


ManyPets Bas Livförsäkringen ersätter upp till 5000 kronor

ManyPets Standard Livförsäkringen ersätter upp till 10 000 kronor

ManyPets Premium Livförsäkringen ersätter upp till 70 000 kr.


Bra att veta : För hundar somär över 9 år gamla så betalas det inte ut någon ersättning.


Har ManyPets några rabatter?

ManyPets erbjuder rabatterMängdrabatt

Har ni flera hundar som är ganska vanligt bland hundägare, så erbjuder ManyPets en mängdrabatt på 15 % Så har ni flera hundar så är det bra att försäkra alla hos ManyPets för att ta del av rabatten. Bra att veta är att detta även gäller för katter coh det går bra att kombinera med både en katt och en hundförsäkring,


Pengar tillbaka tillägget

Genom att teckna en tilläggsförsäkring "Pengar Tillbaka" så får ni den bästa rabatten. Ni kan då få tillbaka hela 20 % av er årspremie. Detta gäller för ett skadefritt år. Så för att ta del av denna rabatt så behöver ni teckna en tilläggsförsäkring och sedan går ni tillbaka 20 % för varje skadefritt år som er hund har.


Självrisker

 ManyPets självrisker & SjälvriskperioderSjälvrisker ManyPets

Självriskerna hos ManyPets är marknadens bästa tycker vi. De gör det fördelaktigt för dig som kund att kunna välja de olika självriskerna väldigt mycket.

Fördelen med att kunna välja självriskerna så mycket själv är att man då på ett enkelt sätt kan styra sin totala kostnad på försäkringspremien. Vill man ha en billigare försäkringspremie så väljer man helt enkelt en högre självrisk. Då blir det lite dyrare när skadan är framme, men det blir desto billigare försäkringspremie.


Fasta självrisken

Man kan välja den fast självrisken så låg som 0 kronor och så hög som 3500 kronor. Den fasta självrisken betalar man endast 1 gång under en självriskperiod. Så oavsett hur många veterinärsbesök ni gör under denna period, betalar ni då alltså bara självrisken en gång.

0 kronor

1500 kronor

3500 kronor


Rörliga självrisken

Den rörliga självrisken betalar man varje gång man behöver använda hundförsäkringen från ManyPets. Man kan välja mellan 15 och 25%

15%

25%


Hela självriskperioden

ManyPets har marknadens bästa självriskperiod. Den består av hela 365 dagar vilket är mycket bättre än de allra flesta andra försäkringsbolag som erbjuder hundförsäkringar. Det är under självriskperioden som ni endast betalar den fasta självrisken en gång.

365 dagar


ManyPets Pris

Många undrar vad en hundförsäkring kostar hos ManyPets
Pris på en hundförsäkring ManyPets


Det är väldigt prisvärt att teckna en hundförsäkring hos ManyPets. En standard hundförsäkring kostar rung 250 kronor i månaden. För detta får ni då marknadens bästa hundförsäkring.

Vad priset på hundförsäkringen blir exakt är det svårt att säga innan ni gör en offertfråga. Det är gratis att fråga om priset så det rekommenderar vi er att göra då vi tror att ni kommer kunna att sänka er försäkringspremie om ni har ett dyrare bolag idag.

Priset på en hundförsäkring beror på först och främst vilken hundras ni har. Vissa hundraser är dyrare att försäkra då de kan ha en högre risk för skador eller sjukdomar. Men det beror även på ålder på hunden. Detta då en äldre hund är mer skadedrabbad mot en yngre hund. Även var ni bor gör en skillnad på försäkringspremien. Bor ni i staden så kan det blir lite dyrare att försäkra er hund mot om ni bodde på landet. Det beror på att det finns mer risker i att bo i staden.

Sedan är det ju hur ni väljer era självrisker som gör en stor skillnad på priset. Välj en hög självrisk om ni har en mindre skade drabbad hund och vill ha en billigare försäkring.

Det beror tillslut även på vilken storlek ni väljer att teckna på er hund. Men man ska absolut aldrig snåla in på skyddet för hunden. Väljer ni ManyPets som er hundförsäkring så kommer ni få en prisvärd och marknadens bästa hundförsäkring.Bought By Many hundförsäkring


Ersättningar

5 av 5

Pris

5 av 5

Skydd

5 av 5


Omdöme ManyPets

Manypets omdömen från kunderOmdöme ManyPets

ManyPets har precis bytt namn från Bought By Many så det går att hitta väldigt många kundomdömen från befintliga kunder. ManyPets har bara fått väldigt goda omdömen från både kunder och från olika recensioner från nätet. På trustpilot har de fått väldigt höga poäng vilket är ovanligt bra för att vara ett försäkringsbolag.

Vi kan inte mer än att ge ManyPets 5 stjärnor för deras goda kundsupport och deras fantastiska hundförsäkringar som de erbjuder alla sina kunder.

ManyPets omdöme
5 stjärnor

ManyPets Karens & Villkor

Hur är villkoren och karensreglerna hos ManyPetsManyPets försäkringsvillkor

Börjar vi med försäkringsvillkoren som ManyPets har i sina djurförsäkringar och speciellt i hundförsäkringarna så kan vi börja med att säga att de har gjort ett bra arbete med villkoren. Hundförsäkrings villkoren brukar vara väldigt luddiga och svåra för den vanliga personen att både läsa och framförallt att förstå på rätt sätt.

Men ManyPets har gjort det enklare för dig som kund att både läsa och att tyda villkoren på rätt sätt. På deras sida kan man enkelt hitta de villkor man letar efter och det står sedan klart och tydligt vad som gäller. 

Slutsats om försäkringsvillkoren är att de har bra och tydliga villkor


ManyPets karens

Alla försäkringsbolag använder sig tillvissdel av karens. En karens är en tid som försäkringen inte gäller för vissa saker. Hos ManyPets används det inte så mycket karenser. Det är främst om ni tecknar en ny hundförsäkring som det kan gälla en 14 dagars karens. Byter ni däremot från ett annat försäkringsbolag till ManyPets så gäller hundförsäkringen utan karenstid.

Det gäller heller ingen karens om ni tecknar en hundförsäkring på er valp innan den har blivit 16 veckor.

Så ManyPets har inte en massa krångliga karenser. Men läs alltid villkoren innan ni tecknar då villkoren alltid kan ändras med tiden.


ManyPets Villkor & Karens


Recension av ManyPets

En kortfattad sammanfattningSammanfattning av ManyPets


ManyPets hette tidigare Bought By Many och är ett väldigt uppskattat försäkringsbolag. De erbjuder på katt och hundförsäkringar som är marknadens bästa.

ManyPets. Deras hundförsäkringar är fyllda med ett stortskydd och väldigt höga ersättningsbelopp. De är ensamma om att erbjuda 140 000 kronor i veterinärvårdsbelopp och även ensamma om att erbjuda 0 kronor i fast självrisk. Förutom dessa saker så har de även väldigt höga ersättningsbelopp på mediciner och röntgen, vilket de nästan är ensamma om.

Så det är inte svårt att säga att ManyPets har de allra bästa djurförsäkringarna på marknaden idag.
Kontaktuppgifter ManyPets

ManyPets Öppetider

Vardagar 09.00 till 17.30

Telefonnummer

041-0880202


Adress:

Löfströms allé 5 17266 Sundbyberg

Sverige

Manypets
ManyPets Kontakt
5 stjärnor